Alles voor de lezer...


Ook de man in zijn leunstoel met een tijdschrift of boek en het kopje koffie onder handbereik vergeten we niet. Op deze pagina tal van leuke tips en aanbiedingen om een kado te geven waardoor de ontvanger nog lang zal worden herinnerd aan de gulle gever (jij dus).


luisterboek

Luisterboek

Laat je meevoeren naar de wereld van het luisterboek. Ontdek meer dan duizend titels in alle genres. Luister naar een thriller voor het slapengaan, een zelfhulpboek tijdens het grasmaaien, een chicklit in de auto of een roman tijdens het zonnen. Een bibliotheek aan luisterboeken, altijd en overal.
klik hier voor meer informatie


Arrow bookends

Creeër een inventieve illusie in je boekenkast met de Arrow Bookends. Je boeken worden bij elkaar gehouden door normale L-vormige boekensteunen. De kaft van de buitenste boeken in het rij'tje sla je om de boekensteun heen. Vervolgens 'plak' je met de magnetische pijlen de kaft vast aan de boekensteun.
Prijs €22
Klik hier voor meer informatie


Tijdschriftenbon

Wanneer u iemand eens echt wilt verrassen, dan is de Nationale Tijdschriftenbon de uitkomst. De Nationale Tijdschriftenbon is een kadobon waarmee de ontvanger online een tijdschriftabonnement naar keuze kan afsluiten. Het assortiment bestaat uit ruim 350 titels.
Klik hier voor meer informatie


Boekwinkeltjes.nl

Hier kun je goedkoop leuke boeken vinden. Er is een enorm aanbod van voornamelijk particulieren. Ook oudere boeken die niet meer in de winkel te krijgen zijn kun je hier krijgen.

Klik hier voor meer informatie


Boekensteunen

Leuke, originele set metalen boekensteunen. De boeken worden tussen de locomotief en de laatste wagon ingeklemd. Prijs €82,50 per set, verkrijgbaar in onze eigen webshop.
Klik hier voor meer informatie


Boek voor zwangere mannen

Dit boek gaat over de zwangerschap voor mannen. Wat zijn hormonen en hoe ga ik ermee om? Hoe herken ik een wee als ik er een tegenkom? Wat is het nut van ontsluiting, Daphne Deckers en een tangbevalling? Zijn tepelhoedjes, bedklossen en voedingsbeha écht bestaande woorden? Dit boek geeft antwoord op deze vragen. Prijs €10,-
Klik hier voor meer informatie


De on-line boekenwinkel van Nederland, Bol.com mag hier zeker niet ontbreken.
http://www.bol.com


Geboortekrant

Geef eens een originele krant (of tijdschrift) van bijvoorbeeld een geboortedag! Wat was er in het nieuws toen je geboren werd? Van vrijwel iedere datum vanaf 1901 tot heden kan er een krant geleverd worden waarbij je kunt denken aan grote landelijke dagbladen zoals Algemeen Handelsblad, Telegraaf, Volkskrant, Trouw, Het Vrije Volk, Algemeen Dagblad, De Tijd etc. Prijs vanaf €25,45
Klik hier voor meer informatie


Pocket leeslampje

In het vliegtuig, in de auto, in een hotelkamer, op de camping, lees vanaf nu overal zonder moeilijk te doen met allerlei lampen....

De "Pocket-sized booklight" kun je handig aan de kaft van je boek kleven, zodat het lampje altijd recht boven je bladzijden blijft hangen.
Prijs €4,95
Klik hier (dan op boys stuff)


Boekensteun

Kwalitatief zeer goede boekensteun gemaakt van hars en steen. De afmetingen van de boekensteun is 20 centimeter. Ideaal om huis mee op te vrolijken. Prijs €29,95
Klik hier voor meer informatie