Kook kado en andere
culinaire cadeautips

Een leuk kook kado uitzoeken voor een echte lekkerbek is tegenwoordig geen moeilijke klus meer. Er zijn zoveel sites met leuke cadeaus voor iemand die van koken houdt. En niet alleen kookboeken in diverse soorten en maten maar ook leuke  keuken gadgets zijn er genoeg te krijgen. 


Eierwekker
De Egg-Perfect maakt het maken van het perfecte ei een eitje. Leg de Egg-perfect samen met de normale eieren in de pan en wacht totdat hij donker verkleurt tot de gewenste hardheid.  De sensor in dit ei houdt rekening met de hoeveelheid water en het aantal eieren. Prijs €7,95
Klik hier voor meer informatie


amusewand
Amusewand

Deze Amusewand is een ware eyecatcher tijdens iedere speciale gelegenheid of feestje. Met deze stijlvolle Amusewand kunt u uw amuses en hapjes op een prachtige, luxe manier presenteren aan uw gasten.
Prijs €124,95

Jamie Oliver kookboek

Het kookboek "Jamie in 15 minuten" bevat meer dan zestig recepten met steeds één doel: met minimale tijdsinspanning, maximale smaak! De gerechten zijn wederom weer heerlijk, gevarieerd en met seizoensproducten bereid.
Prijs €29,95
Jamie Oliver kookboek

Cabanaz kookwekker
Kookwekker

Magnetische kookwekker van Cabanaz, dus kwaliteit en stijlvol ineen.
Prijs €9.95

Electrische blikopener

Een bijzonder handige keukenhulp: neem afscheid van je huidige blikopener, waarbij je het blik nog vast moet houden, de deksel soms in het blik valt of je je lelijk kunt snijden als je de deksel verwijdert!
Prijs €12,90
Blikopener

Keukenhandboek Snijtechnieken

Goede snijtechnieken zijn onmisbaar in de keuken. Als je weet welk mes je voor welke taak moet gebruiken en hoe te hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of je nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het meest geschikt voor is en hoe je met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt. Prijs €29,95
Klik hier voor meer informatie


Barbeque reiniger

De Grill Daddy reinigt met de kracht van stoom en maakt uw grill brandschoon, alsof hij nooit gebruikt is geweest. De warmte van het rooster verandert het water in stoom, waardoor etenresten, vet en roet van uw rooster worden geschuurd.
Prijs €13,95
Barbequereiniger

Kweek uw eigen kruiden
Kweek uw eigen kruiden

Met de Jamie Oliver Kweek uw eigen kruiden leert u niet alleen uw kinderen om milieubewust om te gaan met kruiden maar u heeft er zelf ook nog profijt bij door het gebruik van deze zelfgekweekte kruiden! De set bevat basilicum en bieslook zaden.
€18,95

ontbijtkado
Ontbijt kado

Een luxe ontbijt met overheerlijke bonbons, uiteraard een beschuitje, ontbijtkoek, diverse soorten heerlijke luxe verse broodjes, diverse soorten vleeswaar, jonge kaas, komijnekaas en luxe (Franse) kaasjes, diverse soorten jam, chocoladevlokken en vruchtenhagel, gekookt ei, roomboter, verse jus d'orange, koffie of thee, heerlijke vruchtenyoghurt.
Prijs €27,50

Uw kook kado nog niet gevonden?


Geen paniek, hieronder volgen nog meer tips en links naar interessante sites waar genoeg leuke hebbedingetjes voor in de keuken te krijgen zijn.


Eco Grill

Eco grill

Met de eco grill kun je onderweg, op het strand, op de camping enz. op een milieuvriendelijke manier braden, garen, grillen en koken. Ontbrandt onmiddellijk, binnen 20 minuten gebruiksklaar en meer dan twee uur grillplezier.
Prijs vanaf €14,95


Voor een leuke surprise hoef je dus de deur niet meer uit! Kijk ook maar eens op de volgende pagina.
Klik hier voor nog meer kook kado suggesties.


Share this page:
Leuke pagina? Stuur het een vriend of vriendin...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.