Handige-links

Handige-links, nuttig, gratis produkten of zomaar leuke links. Je vind hier op de pagina "handige links" een bonte verzameling van dit alles. We hopen dat je er wat aan hebt en als je zelf nog handige links hebt horen we dit graag!


Compleet kerstbuffet

Genieten van een zalig kerstdiner en geen keukenstress? Kijk niet verder! Hapjes aan Huis bezorgd kerstdiners de gehele maand december  en op 1ste en 2e kerstdag. Alles wordt au traiteur (koud incl. opwarmadvies) of warm geleverd met uitleg over de gerechten en je kunt zorgeloos genieten van het diner.
Klik hier voor meer informatie


Budget Festivalpakket

Deze goedkope festival aanbieding is ideaal voor kort gebruik voor bijvoorbeeld een overnachting bij het bezoeken van een festival. Het festivalpakket wordt geleverd inclusief slaapzak, slaapmat, outdoor reiskussen en handig hoofdlampje, om je veilig te bewegen over het donkere festivalterrein. Prijs €49,95
Klik hier voor meer informatie


LED ballonnen

Deze led ballonnen lampjes zijn zo licht als een veertje en daarom uitermate geschikt om te gebruiken in Helium Ballonnen. Doordat de lampjes waterdicht zijn kunnen ze ook buiten worden toegepast. Ideaal voor tuinfeestjes!
Klik hier voor meer info over led ballonnen


Uitnodigingen voor elk feest

Maak zelf je uitnodiging online. Voor elk feest vind je een passende, echte uitnodigingskaart. Kies een ontwerp dat je aanspreekt, voeg eventueel een foto toe, pas de tekst aan en verstuur je kaart!
Klik hier voor meer informatie


Online verlanglijstje

Op GimmeGimme kan je gemakkelijk je verlanglijstje bijhouden en kunnen anderen snel zien wat je wilt hebben voor je verjaardag of Sinterklaas.
online verlanglijstje


Woekerpolis

Stichting Woekerpolisproces is een stichting die namens haar deelnemers procedeert tegen verzekeraars inzake de in het verleden verkochte woekerpolissen. In Nederland zijn meer dan 8.000.000 woekerpolissen verkocht aan particulieren en zelfstandigen met als doel aflossing van de hypotheek, aanvulling pensioen of als een extra spaarcentje.

Doordat deze polissen enorm hoge (verborgen) kosten in rekening brachten, is het rendement véél lager dan geprognosticeerd en bereiken miljoenen mensen nu hun uiteindelijke doel met de polis niet.

Afgelopen jaar heeft De Hoge Raad der Nederlanden Aegon veroordeeld in het betalen van een schadevergoeding van € 1000.- tot € 1500,- per polis voor mensen met een koersplan die deelnamen in de Koersplanstichting. Later is gebleken dat eveneens polishouders met andere Aegon/Spaarbeleg producten dan Aegon koersplan óók recht hebben op schadevergoeding. Heeft (of had) u ook een woekerpolis?

check hier of dit het geval is en doe mee met de massaclaim om geld terug te krijgen


helium ballonnen en feestartikelen

De heliumshop

Hier vind je niet alleen ballonnen in allerlei soorten en maten, maar ook vrolijk gekleurde pinata's, vlaglijnen, slingers en guirlandes, hand shooters gevuld met confetti, ijsfonteinen, bengaalse fakkels, morning glory, air swimmers and walking balloons.
Nieuwsgierig geworden?
Kijk snel bij de Heliumshop!


Kado zoeken

Voor nog meer cadeautips en suggesties kan je hier ook nog eens een kijkje nemen.

kado zoeken


UnitedConsumers

UnitedConsumers BV is begin 2000 opgericht met als doel motorbrandstof, telecom en de nutsvoorzieningen goedkoper beschikbaar te maken voor consumenten. Kijk hoeveel jij kunt besparen.
Klik hier voor meer informatie