Die "doodgewone"man....


Er was een grote kans dat je wel op deze pagina terecht zou komen want hoe je het ook wendt of keert, 80% van de mannen kun je wel onder deze noemer scharen. Elke zondagavond om 19.00 uur voetbal op tv waarbij er vaak een spreekverbod geldt. Echter ook voor al die gewone mannen zijn er voldoende mogelijkheden voor een leuk en origineel kadootje. Surf hier maar eens lekker rond, genoeg tips naar leuke sites met dito geschenken.


Laguiole Zakmes

Dit klassieke zakmes wordt gemaakt in Laguiole Frankrijk. Elk mes wordt nog met de hand gemaakt en heeft een handvat van Esdoornhout wat het een klassiek en tijdloos uiterlijk geeft. Het Laguiole zakmes wordt geleverd in een geschenk verpakking. Prijs €19,95
Klik hier voor meer informatie


Bierpate

Bier en paté gaan heel goed samen, in Vlaanderen heel gewoon en bij ons in Nederland heel bijzonder is paté met bier. In dit pakket een aantal speciale Belgische bierpatés: tripel, Hommelbier en Kriekbier. Wordt geleverd met Franse kruidenbrood met vijgen. Prijs €18,95
Klik hier voor meer informatie

 


Lets play darts

Een ijzersterke competitie met spannende ontmoetingen tussen de grootste rivalen. Als je een kaart voor een echte World Darts Championships weggeeft aan een echte liefhebber weet je dat je goed zit.

klik hier voor meer informatie


Boxers

Boxers.nl is de webshop waar je makkelijk online boxershorts kunt kopen zoals bijv. Sloggi of Puma. Koop je een boxershort als cadeautje, dan pakken ze deze gratis feestelijk voor je in met een luxe verpakking. Prijs vanaf €14,95 per twee stuks.
boxers.nl


Vogelhuisje

Dit complete vogelhuisje is gemaakt van stevig gerecycled karton, voorzien van een waterdichte coating. Het vogelhuisje komt verpakt in een onbeschreven bruine envelop. Dankzij de heldere instructies is het huisje eenvoudig in elkaar te zetten, en je hebt hierbij geen gereedschap nodig. Het versieren van het huisje is een leuk knutselproject! Prijs €5
Klik hier voor meer informatie


Barbeque gereedschapset

Deze gereedschapset van Campingaz bestaat uit een tang, mes, vork, spatel en 6 spiezen. Alle gemaakt van roestvrijstaal en de set wordt geleverd in een mooie luxe aluminium koffer. Dit maakt het zeer eenvoudig om het gereedschap mee te nemen of op te bergen. Prijs €29,95
Klik hier voor meer informatie


Fototaart

Maak je eigen fototaart! Het werkt heel eenvoudig: selecteer eerst de grootte van de taart en upload daarna jouw foto of ontwerp, bestel de taart en klaar is je bestelling!
Prijs vanaf €27,90
Klik hier voor meer informatie


TomTom

TomTom is wereldwijd de toonaangevende leverancier van alles-in-één navigatiesystemen. Daarnaast levert TomTom diensten waaronder verkeersinformatie en flitspalen. Dus uitermate geschikt voor de gewone man om deze als cadeau te ontvangen. Prijs vanaf €179,-
Klik hier voor meer informatie


Voetbalarrangement

Compleet georganiseerde arrangementen incl. reis en overnachtingen naar de mooiste Europese competities. Zowel voor Spanje, Engeland, Italië, Schotland en Duitsland vind je hier een compleet aanbod. Naast georganiseerde reizen ook losse tickets.
Klik hier voor meer informatie


De ongevalsimulator

De ongevalsimulator is een personenauto die volledig ondersteboven kantelt met jou achter het stuur. Met de ongevalsimulator leer je veilig hoe je jezelf uit een benauwde positie kan redden. Prijs €29
klik hier voor meer informatie


Krant lezen op het toilet

En wat doet de gewone man op het toilet?
Natuurlijk z'n krantje lezen! Je vind dit beeldje in onze eigen webwinkel. Prijs €42,- (er zijn ook modellen verkrijgbaar met toiletrolhouder)

Klik hier voor meer informatie


Spijkerbroeken en jacks

Bij VoF "de Spijkerbroek" is de maximale prijs voor een jeans nog geen €35 (reguliere maten). Despijkerbroek.nl koopt rechtstreeks in bij de fabriek en geeft dat voordeel terug aan de consument!
Klik hier voor meer informatie


Herinneringen op linnen

Hier kunt u uw mooiste foto’s en afbeeldingen laten vereeuwigen op prachtig linnen. Ze drukken uw foto op het linnen en spannen dit vervolgens op een houten frame. Zo ontstaat er een schitterend linnen doek.
Vanaf €37 gratis thuisbezorgd

Klik hier voor meer informatie


Sigarenknipper

De echte sigaren liefhebber kan hier niet zonder. Mooie scherpe sigarenknipper rechthoekig, mat chroom. Met dubbele messen en super scherp.
Prijs 
€37
Klik hier voor informatie