PayPal


Wat is Paypal?

PayPal: De veilige, simpele en snelle manier om online te betalen, waar ook ter wereld!

Verzend en ontvang online betalingen met PayPal. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is je eigen e-mailadres en een bankrekeningnummer (of credit card).


Open hier je gratis PayPal-account" onclick="return FIX.track(this);"> OPEN HIER JE GRATIS PAYPAL-ACCOUNT

Betalen met PayPal

Om gebruik te maken van PayPal dien je je eenmalig in te schrijven met jouw bankrekeningnummer of een creditcard. PayPal bewaart deze informatie veilig en vertrouwelijk. Vervolgens kun je online betalen voor objecten die je op of op een andere site hebt gekocht. PayPal is de meest doeltreffende oplossing om geld te verzenden en is bovendien helemaal gratis!


Geld ontvangen met PayPal

Met PayPal kun je een betalingsverzoek doen aan iedereen met een emailadres en betalingen ontvangen van iedereen met een PayPal-account. Of je nu een professionele winkelier bent of af en toe iets verkoopt, als verkoper kun je op een veilige, simpele en snelle manier geld ontvangen uit binnen- en buitenland - dit is allemaal mogelijk dankzij PayPal!

Waarom PayPal?

Met ruim 45 miljoen gebruikers wereldwijd is PayPal wereldleider op de markt van online betalingen. PayPal wordt gebruikt door kopers en verkopers op bij online winkels en andere ondernemingen. Veel verkopers prefereren PayPal als betalingsoplossing, dit is te zien op de verkooppagina. PayPal is beschikbaar in 45 landen en kan overweg met 5 munteenheden - Euro, US Dollar, Pond Sterling, Canadese Dollar en Japanse Yen.

PayPal is veilig, simpel en snel en is daardoor de ideale oplossing voor je nationale en internationale transacties.

Voordelen voor de koper
Veilig: PayPal bewaart je informatie op een veilige manier en geeft die aan niemand anders door. Dit betekent dat je voortaan online kunt betalen zonder dat je het nummer van je creditcard of je bankrekeningnummer moet vermelden.

Simpel: Lid worden van PayPal is makkelijk en gaat heel snel. Zodra je lid bent, kun je al je online transacties op de voet volgen.

Snel: Je kunt meteen betalingen verzenden naar iedereen die een e-mailadres heeft in Nederland, Belgiƫ en in andere landen.


Voordelen voor de verkoper

Veilig: Niemand krijgt zicht op je financiƫle informatie. PayPal beschermt jouw gegevens met behulp van de meest geavanceerde versleutelingstechnologie die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Simpel: Met behulp van een hele reeks hulpmiddelen in PayPal kun je je transacties beheren en je efficiency vergroten.

Snel: PayPal-betalingen worden meteen uitgevoerd, waar je koper zich ook bevindt.


Kosten van PayPal

Zowel het inschrijven bij Paypal als het doen van betalingen met PayPal is volledig gratis! Alleen voor het ontvangen van betalingen betaal je een bescheiden vergoeding.

Hoe open je een PayPal-account?

Je kunt via onderstaande link je eigen gratis PayPal-account openen. Het openen van een PayPal account is eenvoudig en snel.


Open hier je gratis PayPal-account" onclick="return FIX.track(this);"> OPEN HIER JE GRATIS PAYPAL-ACCOUNT


Google

Share this page:
Leuke pagina? Stuur het een vriend of vriendin...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.