Kook kado en andere culinaire cadeautips

Een leuk kook kado uitzoeken voor een echte lekkerbek is tegenwoordig geen moeilijke klus meer. Er zijn zoveel sites met leuke cadeaus voor iemand die van koken houdt. En niet alleen kookboeken in diverse soorten en maten maar ook leuke kook- en keuken gadgets zijn er genoeg te krijgen. Kurkentrekker

Kurkentrekker van Screwpull in glanzend metaal. Klassiek model met een active ball mechanisme. Enkel draaien en de bal duwt de kurk van de spiraal. Inclusief foliemesje in transparant kunststof.
Prijs €49,00
kurkentrekker

Kookboek
Persoonlijk kookboek

Over smaak valt niet te twisten! Waarom zou je dan niet zelf de recepten in je kookboek kiezen? Cook Your Book drukt een persoonlijk kookboek voor je.
Prijs vanaf €15

zelf kaas maken
Zelf kaas maken

Handig start setje voor de beginnende kaasmaker. Helemaal compleet om circa 50 kilo kaas te maken. Per keer kun je twee kazen produceren.
Prijs €64,95

Topwijnen

Géén geldverslindende wederverkopers en andere tussenpersonen. Ze kopen rechtstreeks af Château of af-kelder. Ze kopen de restvoorraden tegen dumpprijzen van bekende wijnhuizen. Dus..... Véél WIJNVOORDEEL voor u als consument.
Wijn

Share this page:
Leuke pagina? Stuur het een vriend of vriendin...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.